Nieuwe site, nieuw blog.

Terwijl de meeste mensen binnen zitten breekt buiten de lente los. Eigenlijk wel een mooi moment om een blog te beginnen. Niet dat het verplichte thuiszitten van velen de reden was om uitgerekend nu de vernieuwde website en een nieuw blog te lanceren. Zoals de meeste dingen in mijn leven speelde het toeval hier een grotere rol dan strakke planning. En het toeval wilde dat juist nu mijn sterk verwaarloosde site nieuw leven ingeblazen is. Nicky Duin (van Nikitis) heeft dat prachtig gedaan.

De eerste aflevering van dit blog houd ik dan ook kort zodat de lezer eerst de tijd kan nemen even lekker door de site te struinen. Binnenkort komt op deze plek regelmatig een stukje over mijn werk en daar aan gerelateerde dingen. Hier alvast een plaatje om je nieuwsgierig te maken.

5 thoughts on “Nieuwe site, nieuw blog.

  1. Oooooh wat mooi weer Sjanneke!! Feestje om te zien!!! Lekker bezig, net als ik!! Succes en liefs!!

  2. Eindelijk de tijd gehad je hele site, alle filmpjes te bekijken….PRACHTIG!! Die tussenkopjes die zomaar ontstaan uit een blok steen! die bankjes van hekrunderen..en die BISON!!! alles alles zo mooi en zo leuk om je stoer in pak te zien werken. Ook de filmpjes waarin je vertelt zo leuk om even bij je in de buurt te zijn!( je ziet er ook zo prachtig uit met die band in je haar) Kortom dikke zoen van ons (zeeeeer trotse aanhangers) liefs E

    1. Lees nog even alles terug en zie dat ik geschreven heb “tussenkopjes” wat natuurlijk “mussen!” kopjes moet zijn…

Comments are closed.

Graphic Design & Webdesign by Nikitis Ontwerpbureau